Home

Nieuws

 • 2nd Hand Outfits Market op Sint Jorisplein

  2nd Hand Outfits Market op Sint Jorisplein

  Op zaterdag 4 en zondag 5 februari vindt de eerste editie van de 2nd Hand Outfits Market plaats op het Sint Jorisplein in het pand tussen Bershka en H&M. Een gezellige pop-up markt waar je mooie vintage kleding voor een leuk prijsje op de kop kunt tikken. Entree is gratis, dus kom heerlijk snuffelen tussen de vele kledingrekken en geniet van een lekker hapje en drankje in het bijbehorende pop-up café. Bovendien is Container Oost aanwezig met een mooie collectie vintage lampen. Wie weet ga je wel met een paar leuke koopjes weer naar huis!

  lees meer >

 • Win een gratis outfit tijdens de Fashion Parade

  Win een gratis outfit tijdens de Fashion Parade

  Op zaterdag 1 oktober vindt er een heel bijzondere modeshow in Amersfoort plaats: de Fashion Parade. Vijf modellen betreden die dag de speciale loper die van de Utrechtsestraat naar het Sint Jorisplein loopt, om de nieuwste najaarscollecties te tonen. Tijdens de Fashion Parade kun je niet alleen de laatste modetrends bewonderen, je maakt ook nog eens kans op een hele hippe prijs! 

  lees meer >

 • Hudson's Bay komt naar Amersfoort
  HB

  Hudson's Bay komt naar Amersfoort

  Het is officieel, Hudson's Bay komt naar Amersfoort. Het Canadeese warenhuis gaat zich eind 2017 vestigen in het voormalige V&D pand. Lees wym-1468229319891 meer over de plannen